Melkoinen trilleri avauspelissä - tänään jatketaan kotihallissa

Tule paikan päälle seuraamaan Arctic Volleyn ja Pölkky Kuusamon välistä toista puolivälieräottelua. Ottelu alkaa perjantaina kello 18:30 Santasportilla. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kuusamossa päättyi Pölkyn 3–2 voittoon, joten nyt on oikea aika saapua Santasportille auttamaan tuhansien revontulten joukkue voittoon.

Puolivälierien ohjelma:

KE 13.3. klo 18:30 Pölkky Kuusamo – Arctic Volley 3–2

PE 15.3. klo 18:30 Arctic Volley – Pölkky Kuusamo

SU 17.3. klo 17:00 Pölkky Kuusamo – Arctic Volley

Tarvittaessa

TI 19.3. klo 18:30 Arctic Volley – Pölkky Kuusamo

TO 21.3. klo 18:30 Pölkky Kuusamo – Arctic Volley

Puolivälieräsarja on kolmesta voitosta poikki.

Kuusamon liikuntahallilla nähtiin keskiviikkoiltana sellainen trilleri, ettei vastaavaa ole hetkeen nähty joukkueiden välillä, kun joukkueet pelasivat viidennenkin erän jatkopalloille asti. Pölkky Kuusamolla joukkueen hahmoja olivat Makenzie Harris, Madeline Palmer sekä paluun loukkaantumisten jälkeen tehnyt Carlyle Nusbaum. Arctic Volley oli joukkueista torjuntapeliä hallinnut joukkue ottaen huikeat 22 torjuntaa koko ottelun aikana kapteeni Eveliina Smolanderin johdolla. Arctic Volleyn tehokkaimmat pelaajat olivat Adriel Goodman ja Lisa Jaunet, sekä ArVon takakenttää hallinnut Taylor Horsfall oli yksi kentän parhaista pelaajista.

Arctic Volley lähti pudotuspeleihin runkosarjan sijalta 8. 27 otteluun 10 voittoa runkosarjassa takasivat Arctic Volleylle paikan pudotuspeleissä. Arctic Volleyn joukkueesta kymmenen parhaan pisteentekijän joukkoon pääsivät Lisa Jaunet, joka oli kuudes sekä Sarah Glynn, joka oli yhdeksäs. Glynn oli myös yhdeksäs ässätilastossa. Joukkueen keskitorjujat Eveliina Smolanderin johdolla olivat Arctic Volleyn parhaimpia torjujia runkosarjassa. Taylor Horsfall oli vastaanottoprosenttitilastoissa runkosarjan viidenneksi paras. Rovaniemeläiskasvatit Roosa Rautio ja Neea Tasala pyörittävät ArVon peliä. Myös viime kaudella vahvasti pelannut Miia-Maria Mäkikyrö on palannut pelikentille loukkaantumisten jälkeen.

Pölkky Kuusamo voitti runkosarjan häviten vain yhden pelin 27 ottelusta ja menettäen pisteitä vain neljässä ottelussa koko kaudella. Kreikkalaisvalmentaja Sotiris Gkotsiksen luotsaama joukkue on kokenut kauden mittaan loukkaantumishuolia, kun Lexi Pollard ja Carlyle Nusbaum ovat olleet runkosarjan lopun pois pelikentiltä. Silti suomalaispassarikaksikko Joanna Kallinen ja Sofia Lehto ovat päässeet pyörittämään peliä vahvojen hyökkääjien kautta, kun Erin Shomaker, Makenzie Harris sekä helmikuun kuukauden tekijäksi valittu Madeline Palmer löytyvät laidoilta. Lisäksi keskipelaajat Bettina Yli-Sissala ja Amiya Jones ovat pelipaikoillaan sarjan parhaimistoa. Liberona joukkueen puolustusta pyörittää Juulia Jäppinen, joka on täyttänyt hienosti Sanna Häkkisen paikan Pölkyn takakentällä.

Pölkky Kuusamo vei runkosarjassa kaikki joukkueiden väliset kohtaamiset 3–0. Edellisen kerran Arctic Volley on voittanut kuusamolaiset, tapahtui viime kaudella, kun ArVo oli suoraan 3–0 vahvempi Santasportilla.

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

Arctic Volleyn playoff-kausikortit ovat nyt myynnissä! Play-off kausikortilla pääset kaikkiin Arctic Volleyn pudotuspelien kotiotteluihin. Kausikortit pääset ostamaan osoitteesta: https://www.lippu.fi/artist/arctic-volley/arctic-volley-playoff-kausikortti-2023-2024-3498377/

Arctic Volleyn päävalmentaja Jukka Lehtonen:

Keskiviikkona nähtiin kunnon playoff-lentopalloa ja olen varma, että se jatkuu perjantaina Santasportilla. Nyt meillä on mahdollisuus tutkia ensimmäistä peliä ja kehittää omaa peliämme siihen suuntaan, että perjantaina nähdään vielä hienompi trilleri. Kuusamosta on tulossa paljon katsojia peliin, joten nyt jos koskaan on meidän mahtavan kotiyleisön tuki tärkeää.

Arctic Volleyn Miia-Maria Mäkikyrö:

Kuusamossa keskiviikkona pelattiin kauden parasta peliä, ja sitä on toivottavasti luvassa myös perjantaina! Haastettiin runkosarjan voittaja hienosti, mutta viiimeinen silaus jäi uupumaan. Tästä sisuuntuneena on mukava päästä pelaamaan kotiyleisölle. Toivottavasti on sankoin joukoin väkeä tukemassa ja päästään laittamaan sarja tasoihin

Lisää kirjoituksia