Otteluennakko: Arctic Volley - LP Vampula sekä LP Viesti

Arctic Volley palaa kymmenen päivän tauon jälkeen pelikentille, kun LP-Vampula saapuu Santasportille keskiviikkona 12.10. ja LP Viesti torstaina 13.10. kello 18:30.

Arctic Volleyn Mestaruusliiga-historian ensimmäinen ottelu LP Kangasalaa vastaan päättyi tappioon toissa viikon sunnuntaina, kun vierasjoukkue haki täydet 3 pistettä Santasportilta. Arctic Volley lähtee hakemaan ensimmäistä voittoaan LP-Vampulaa vastaan. LP-Vampula on startannut kauden kahdella tappiolla, kun OrPo ja Puijo Wolley voittivat Vampulan kauden kahdessa ekassa pelissä. LP-Vampulaan liittyi tälle kaudelle bulgarialaisyleispelaajakaksikon Iveta Stanchulovan sekä Kristiana Petrovan. Keskitorjujaksi saapui kanadalainen Vanessa Jarman. Passarina Vampulalla on viime kaudella OrPossa ollut Lotta Kukkonen. Hakkuriosasto Vampulalla on pysynyt samana kuin viime kaudella, kun Julia Seikkula ja Selma Räsänen ovat jakaneet kauden kahdessa ensimmäisessä pelissä hakkurin tontin.

Torstaina nähdään tutun naaman paluu Santasportille, kun WoVon paidassa loistanut Saana Lindgren tekee paluun Santasportille LP Viestin kapteenina. LP Viestillä viime kauteen verrattuna samana on pysynyt valmennus ja liberot. Parivaljakko Tomi Lemminkäinen/Janne Harju ovat luotsanneet jo kauan Viestiä ja muutosta tähän ei nähty tälle kaudellekkaan. Maajoukkueen libero Netta Laaksonen jatkaa liberona. Joukkueen passarikaksikko on tällä kaudella Saana Virtanen ja Julia Junila. Kauden kolme ensimmäisestä pelistä LP Viestillä on tuloksena 2 voittoa ja 1 tappio. Puijo Wolley nappasi 2 pistettä Salosta kauden ensimmäisessä pelissä. Viesti lähtee Lapin kiertueelle 3-2 voitto allaan LiigaPlokista.

Arctic Volleyn valmentaja Avo Keel: Kaksi tärkeää peliä tulossa. Toivottavasti saadaan voittotili auki tälle kaudelle. Hyvä harjoitusjakso alla. Yleisön tuki otteluissa tärkeä, joten toivottavasti yleisö löytää paikan päälle kannustamaan meitä.

Arctic Volleyn yleispelaaja Paula Neciporuka: Joukkue on innoissaan, että pääsee pelaamaan jälleen. Ekan pelin jälkeen tiedettiin, mihin pitää keskittyä harjoituksissa ja ollaan niitä päästy hyvin harjoittelemaan ja parantamaan pieniä asioita meidän pelissä!

Lisää kirjoituksia