Pohjois-Suomen Derby keskiviikkona Santasportilla

Arctic Volley kohtaa Pölkky Kuusamon keskiviikkona 25.1. kello 18:30 Santasportilla!

Arctic Volley lähtee hakemaan tärkeitä pisteitä, kun vastaan asettuu sarjakolmonen Pölkky Kuusamo. Arctic Volley lähtee hakemaan paluuta voittokantaan Pohjois-Suomen derbyssä. Arctic Volley pelasi vuoden ensimmäisen kotipelin OrPoa vastaan voittaen 3–2, viikonloppuna Puijo Wolleyta vastaan kahdesta pelistä tuloksena oli 1 piste. Arctic Volley löytyy kahdeksannelta sijalta. LP-Vampula on pisteen päässä ArVosta ja Hämeenlinna on kahden pisteen päässä. Joukkueet ovat kohdanneet kerran tällä kaudella. Silloin Pölkky oli Santasportilla 0–3 vahvempi. Edellisen kerran rovaniemeläisjoukkue on voittanut Pölkyn 21.3.2017 pudotuspeleissä.

Arctic Volleyn tehokkain pelaaja tällä kaudella on ollut Megan Vander Meer 252 pisteellä. Nelli Rantanen on syöttänyt Arctic Volleylle eniten ässiä 19 ässällä ja Serena on kuudentena sijalla torjunnoissa 46 torjunnalla. Taylor Horsfall on tehnyt liberoista eniten pisteitä ja on joukkueen paras vastaanottaja. Taylorin vastaanottoprosentti on 49 %.

Pölkyn tehokkain pelaaja on Breana Runnels, joka on tehnyt 246 pistettä. Breana Runnels on syöttänyt 22 ässää tällä kaudella. Cara McKenzie neljäntenä torjuntatilastossa 47 torjunnalla. Paras vastaanottoprosentti on Pölkyn uudella vahvistuksella Madeline Palmerilla. Hänen vastaanottoprosenttinsa on 55 %. Pölkyllä passarina pelaa WoVossa 2012-2013. Viime kaudella WoVossa pelannut Assi Vainikka pelaa Pölkyllä keskitorjujana.

Arctic Volleyn valmentaja Avo Keel: Molemmat joukkueet lähtevät hakemaan tärkeää voittoa. Sarja on erittäin tasainen tällä hetkellä, joten jokainen piste voi olla ratkaiseva playoff-paikan suhteen tässä vaiheessa. Pölkky-peli oli meille viimeksi suhteellisen tasainen. Luvassa on tiukka peli. Kaikki pelaajat terveinä ja tästä on hyvä lähteä kohti Pohjois-Suomen derbyä. Toivottavasti tulee mahdollisimman paljon väkeä Santasportin lehtereille seuraamaan ottelua!

Lisää kirjoituksia