Pölkky ei tänään kaatunut, pisteet Kuusamoon

Arctic Volley – Pölkky Kuusamo 0-3 (21-25, 20-25, 23-25)

388 katsojaa saapui Santasportille, kun Arctic Volley kohtasi JymyVolleyn Kespron isännöimässä ottelussa. Arctic Volleyn joukkue oli ensimmäistä kertaa sitten kauden avauspelin jälkeen täysissä voimissa, kun Kara Inskip asteli Santasportin kentälle avauskokoonpanossa ensimmäistä kertaa sitten LP Kangasala-pelin.

Ensimmäinen erä alkoi kotijoukkueen komennossa. Miia-Maria Mäkikyrö ja Kara Inskip löivät palloa kenttään ja kotijoukkue johti kahdeksaan pisteeseen asti. Sen jälkeen peli oli vahvaa sideout-peliä, kunnes Pölkky teki kolme pistettä putkeen ja tämän jälkeen Pölkky piti koko erän loppuun johdon. Erä Breana Runnelsin lyönnillä Pölkylle 21-25.

Toinen erä alkoi Pölkyn hallinnassa. Ensimmäinen aikalisä ArVolle 3-6. Megan Vander Meerin pisteillä ArVo kiri tasoihin tilanteessa 15-15. Tämän jälkeen Pölkky kiristi ja pian tilanne olikin 15-20. Ciara DeBellin lyönnillä erä Pölkylle 20-25.

Kolmannessa erässä Arctic Volley hallitsi erän alkua. Miia-Maria Mäkikyrö lyönnillä tilanteeksi 7-4. Pölkky kiri tasoihin, mutta sen jälkeen ArVo teki taas eroa ja tilanne oli Pölkyn aikalisällä 15-11. Tämän jälkeen Pölkky pääsi kotijoukkueen virheillä tasoihin ja pian he olivatkin jo ohi. ArVo kävi jo pisteen päässä, mutta Bettina Yli-Sissala löi erän Pölkylle 23-25 ja ottelu vieraille 23-25.

Taylor Horsfall, Arctic Volley: Karvas tappio, ei voi olla tyytyväinen. Tiedettiin millainen joukkue vastassa. Valmistauduttiin, mutta se ei tänään riittänyt.

Katja Kylmäaho, Pölkky Kuusamo: Vieraspeleissä ollut paljon vaikeuksia. Nyt saatiin hyvä voitto. Tosi tasainen suoritus meiltä. Kaikki onnistuivat tänään.

Avo Keel, Arctic Volley: Odotukset olivat isommat. Heti pelin jälkeen syyt häviöön olivat meidän hyökkäysvirheemme ja torjunta-puolustus toimi vastustajalla paremmin. Saatiin hyviä eroja aikaan, mutta annettiin yhdessä rotaatiossa tilanne takaisin.

Sotiris Gkotsis, Pölkky Kuusamo: Ensimmäinen vierasvoitto vihdoinkin. Henkisesti iso voitto. Tasainen peli, vaikka olikin 3-0. Onnistuttiin löytämään erien lopussa tarvittavat erot.

Arctic Volley – Pölkky Kuusamo

0-3 (21-25, 20-25, 23-25)

Arctic Volley: Vander Meer 14/+7, Mäkikyrö 14/+1, Inskip 9/+7

Pölkky Kuusamo: Runnels 14/+7, DeBell 12/+5, Yli-Sissala 10/+9

Ässät 5-3, syöttövirheet 7-12, torjunnat 6-11, hyökkäys% 34–38, vastaanotto% 34–26