Pölkynkaatajat vieraina lentopallon superlauantaissa!

Arctic Volley – LP Vampula lauantaina 24.2. kello 17:00 Santasportilla

Tule paikan päälle seuraamaan Arctic Volleyn ja LP Vampulan välistä ottelua, kun joukkueet kohtaavat viimeisen kerran runkosarjassa. Edelliset ottelut ovat menneet 3-1 kotijoukkueelle, joten onko luvassa neljä erää myös lauantaina!

Arctic Volley kohtaa kotiottelussaan Vampulan, jotka aiheuttivat ensimmäisen tappion runkosarjan voittajalle Pölkky Kuusamolle keskiviikkona. Edelliset viisi ottelua voittanut Vampula saapuu hyvässä vireessä Rovaniemelle. Arctic Volleylla alla tärkeä voitto Puijosta, joten molemmat joukkueet ovat voitto alla lähdössä viikonlopun taistoon. LP Vampula taistelee kovasti pudotuspelien kotiedusta kuin myös mahdollisesti runkosarjassa kolmen parhaan joukkoon pääsystä, kun taas Arctic Volley on tällä hetkellä taistelussa pudostuspelipaikasta yhdessä OrPon, Hämeenlinnan ja LiigaPlokin kanssa. Nämä joukkueet mahtuvat viiden pisteen sisälle, jossa Arctic Volley on kuudentena ja LiigaPloki on yhdeksäntenä. OrPolla on otteluita vähiten jäljellä ja LiigaPlokilla on eniten. Jokainen piste voi olla ratkaiseva ennen runkosarjan loppua.

Ketä seurata tulevassa ottelussa:

Joukkueiden parhaat pisteidentekijät ovat Lisa Jaunet ArVolta ja Cheyenne Jones LP Vampulalta. Jones on ollut näistä kahdesta tehokkaampi, mutta päivän kunto ratkaisee. Eveliina Smolander on ollut prosentuaalisesti paras hyökkääjä ArVolta, kun taas Kate Brennan on ollut LP Vampulan prosentuaalisesti paras hyökkääjä. Ilmatilaa verkolla hallitsevat Ella Peltomaa ja Cheyenne Jones, syöttöruudussa myös Cheyenne Jones Vampulalta ja Sarah Glynn ArVolta. Vastaanottoa dominoivat Taylor Horsfall sekä Linnea Kuusela.

Ennen illan pääkamppailua kentällä nähdään todellisia lentopallolegendoja ja tulevaisuuden tähtiä. Superlauantai laitetaan käyntiin jo joukkueiden aamutreenien jälkeen, kun kello 12:00 Reijo Jylhän johdolla laitetaan lentopallon superlauantai käyntiin. Päivän ensimmäinen ottelu pelataan kello 13:30 legendaaristen rovaniemeläisjoukkueiden kesken, kun Napapiirin Palloketut saa vastaan Perungan Pojat. Pasi Rautio on koonnut Napapiirin Pallokettujen joukkueen, jossa ainoana etukäteen paljastettuna pelaajana on Arctic Volleyn päävalmentaja Jukka Lehtonen. PerPon joukkueen on koonnut Jarmo Kaaretkoski, johon ainoana on paljastettu Jouni Palokangas. Miesten ottelun jälkeen 14:30 WoVo All Stars kohtaa Arctic Volleyn juniorijoukkueen. WoVo All Stars-joukkueen on koonnut Terhi-Maria Aurala ja joukkueesta on paljastettu, että ainakin Tanja Körkkö pelaa joukkueessa. Arctic Volley Juniorit koostuu seuran A- ja B-juniorteista. Superlauantaissa myös palkitaan rovaniemeläisessä seurayhteisössä elämäntyönsä tehneitä lentopalloihmisiä.

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

Kannattaa myös ottaa Arctic Volleyn sosiaaliset mediat seurantaan, koska sunnuntaina kello 12:00 on isoja juttuja tulossa!

Arctic Volleyn päävalmentaja, Jukka Lehtonen:

Hyvin olla päästy viikko treenaamaan ja innolla odotetaan Superlauantaita. Vastassa on vahvassa vireessä oleva LP Vampula, joka on osoittanut osaamisensa, esimerkiksi voittamalla Pölkyn aikaisemmin viikolla ja kasvattivat voittoputkeaan viiteen otteluun. Meillä kotietu, päästään pelaamaan meidän mahtavan kotiyleisön edessä ja ollaan pelattu kotona viime aikoina hyvin. Voitot tällä hetkellä 1-1, joten ottelusta tulee taatusti tasainen.

 

Arctic Volleyn yleispelaaja, Sarah Glynn:

Joukkue on innoissaan, kun päästään pelaamaan jälleen kotona, varsinkin Vampulan tasoista joukkuetta vastaan. Voitot 1-1 ja me tiedämme, että osaamme pelata hyvin heitä vastaan, joten ottelusta tulee varmasti taistelu, johon olemme valmiita. Kotiyleisöstä saadaan paljon energiaa, varsinkin Superlauantain tyylisessä tapahtumassa. Saamme varmasti energiaa seuralegendoilta, jotka ovat kentällä ennen meitä!

Lisää kirjoituksia