Puijo Wolley vahvempi kotiavauksessa

Arctic Volley – Puijo Wolley 0–3 (18-25 / 15-25 / 25-27)

420 katsojaa täyttivät Santasportin lehterit, kun Arctic Volley kohtasi Puijo Wolleyn kauden ensimmäisessä ottelussa Santasportilla. Ottelun alussa Arctic Volleyn juniorit olivat juniorikauden avajaisissa esillä ja kenttä täyttyikin ArVon arvokkaista junnupelaajista.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue aloitti vahvasti ja pakotti Puijo Wolleyn reagoimaan nopeasti, kun Pekka Seppänen näytti aikalisän merkkiä tilanteessa 5-2. Aikalisän jälkeen kuopiolaiset innostuivat ja onnistuivat. Yhdeksään palloon viisi torjuntaa Ella Autereen ja Venla Huomanin johdolla ja tilanteeksi 11-16. Tästä Puijo ei enää hellittänyt ja erä kuopiolaisille latvialaisen Magija Dambrethen hyökkäyksellä kuopiolaisille.

Toisessa erässä Puijo Wolley jatkoi ensimmäisen erän vahvaa tekemistä. Ensimmäinen erä oli tiukkaa noin puoleen väliin asti. Johto vaihtui tiheään tahtiin, kunnes Emilia Kääntä tuli syöttämään kuuden syötön putkeen sisältyi muutama ässä ja muiden pelaajien tulitukea hyökkäysten päätössä. Erä lopulta selvästi 15-25 savolaisille.

Pitkän tauon ja pullakahvien jälkeen nähtiin uudelleenherännyt ArVo. Sarah Glynnin torjunnalla ja Roosa Raution ässällä Arctic Volley aloitti takaa-ajon. Erän johdossa ollut joukkue vaihtui usein ja tiheään tahtiin. Lopulta Puijo otti muutaman pisteen eron passari Liina Rädyn johdolla. Lopulta Taija Tikan ässällä Puijo voitti ottelun 3-0.

Emilia Kääntä, Puijo Wolley:

Oli astetta parempi peli verrattuna viime viikonloppuun. Syöttö toimi hyvin ja sitä on treenattu hyvin.

Eveliina Smolander, Arctic Volley:

Oli mukava pelata kotiyleisön edessä. Harmi, että hyvästä kannustuksesta huolimatta hävittiin 3-0. Kolmanteen erään saimme aggressiivisuutta peliin.

Pekka Seppänen, Puijo Wolley:

Peli näytti alkukauden ottelulta. Oli epämääräisiä palloja molemmilla. Kokonaisuudessa olimme hieman vastustajaa tarkempia. Torjuntoja ja puolustuksia tuli hyvin. Hyökkäys oli riittävän hyvää. Viimeiseen erään teimme viisi suoraa hyökkäysvirhettä, mutta tiukka vääntö tuo hyvää oppia jatkoon.

Jukka Lehtonen, Arctic Volley:

Hermostunut ottelu oli. Kahdessa ensimmäisessä erässä tuli sellaisia virheitä, joita ei saa tulla. Pitää valmistautua paremmin jatkossa. Kolmannessa erässä omakin peli toimi jo paljon paremmin. Seuraavaan peliin pitää panostaa pelin alkuun tehokkaammin.

 

Arctic Volley – Puijo Wolley 0–3 (18-25 / 15-25 / 25-27)

Arctic Volley: Jaunet 11/+3, Smolander 7/+2, Glynn 7/0

Puijo Wolley: Dambrehte 15/+11 Kääntä 14/+6, Huoman 11/+5

Ässät 2-7, syöttövirheet 9-7, torjunnat 4-9, hyökkäys% 28-38, vastaanotto% 27-22

MVP:t

Puijo: Megija Dambrehte

ArVo: Eveliina Smolander

ProLibero

Puijo: Veera Help

Yleisömäärä: 420

Otteluisäntä: Lapin Kansa

Lisää kirjoituksia