Sarjakärki saapuu Rovaniemelle!

Arctic Volley – Pölkky Kuusamo lauantaina 16.12. kello 18:30 Santasportilla

Tule paikan päälle seuraamaan Arctic Volleyn ja Pölkky Kuusamon välistä paikallisottelua, kun joukkueet kohtaavat tällä kaudella toista kertaa. Ensimmäisen ottelun Pölkky vei Kuusamossa 3-0.

Arctic Volley kohtaa kotiottelussaan kuusamolaiset, jotka ovat tällä hetkellä sarjakärjessä ilman tappioita. Pölkky voitti keskiviikkona LP Viestin suoraan 3-0, juuri sen jälkeen kun salolaiset kävivät hakemassa kolme pistettä Santasportilta. Pölkky on pelannut tällä kaudella vasta 10 ottelua, kun taas toisena sarjassa oleva LP Viesti on pelannut 14 ottelua. Eniten pisteitä Pölkyltä on tehnyt kolmatta kauttaan Kuusamon riveissä pelaava yhdysvaltalaisyleispelaaja Carlyle Nusbaum. Nusbaum on myös joukkueen paras vastaanottaja. Tehopuolella tehokkain on ollut keskitorjuja Amiya Jones, joka on tehnyt pisteen 65% passeista. Amiya Jones on myös joukkueensa tehokkain torjuja tehden 0,48 torjuntaa per erä. Jones löytyy myös Kuusamon ässätilaston kärjestä 23 ässällään.

Arctic Volley löytyy sijalta 8. LiigaPloki on ArVoa pisteen edellä pelin vähemmän pelanneena ja OrPo on ArVon kanssa samoissa pisteissä ottelun enemmän pelanneena. Lisa Jaunet on ollut lappilaisten paras pisteentekijä alkukaudesta tehden 198 pistettä. Prosentuaalisesti joukkueen kapteeni Eveliina Smolander on joukkueen kovin hyökkääjä ja Ella Peltomaa on joukkueen tehokkain torjuja. Joukkueen paras syöttäjä 11 ässällä on Lisa Jaunet. Vastaanottopuolella Taylor Horsfall on ollut joukkueen varmin vastaanottaja.

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

Kannattaa myös ottaa Arctic Volleyn sosiaaliset mediat seurantaan, koska sunnuntaina kello 12:00 on isoja juttuja tulossa!

Arctic Volleyn päävalmentaja, Jukka Lehtonen:

Vastaan asettuu sarjan kovin joukkue, mutta myös meillä alla yksi kauden parhaista peleistä, joten odotan innolla syyskauden viimeistä kamppailua. Ollaan kohdattu Pölkky useasti tällä kaudella, joten tiedetään mitä odottaa. Pölkky on ollut viime otteluissa erittäin kliininen joukkue ja ovat syystä sarjakärjessä. Onneksi pääsemme pelaamaan mahtavan kotiyleisömme edessä ja saadaan joukkueelle mahtava tuki kotiyleisöltä, joten ei muuta, kun Santasportille toivottamaan hyvää joulua!

Lisää kirjoituksia