Tärkeät pisteet jaossa, JymyVolley saapuu Santasportille!

Arctic Volley – JymyVolley Santasportilla torstaina 23.2.2022 kello 18:30

Arctic Volley kohtaa JymyVolleyn Santasportilla Kahden Kokin Cateringin isännöimässä ottelussa, kun joukkueet kohtaavat kolmannen ja viimeisen kerran runkosarjassa. Arctic Volley lähtee otteluun alla kaksi kotivoittoa ja kaksi vierastappiota. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa kahdeksantena, pisteen LP-Vampulaa edellä. JymyVolley sen sijaan löytyy sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Joukkue otti tärkeän voiton LiigaPlokista viime sunnuntaina.

Arctic Volley ja JymyVolley ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti ja voitot ovat Arctic Volleylle 2-0. JymyVolley kaatui marraskuussa 3-0 Santasportilla ja joulukuussa Nurmohallilla Jymy kaatui 1-3.

Kotijoukkeen tehokkain pelaaja on ollut yleispelaaja Megan Vander Meer 299 pisteellä, kun taas JymyVolleyn tehokkain on ollut joukkueen kapteeni Riikka Valkonen. JymyVolleyn tehokkain on LP-Vampulaa vastaan itseään loukannut Ada Peura 32 ässällä, kun taas Arctic Volleylla Serena Bruin on syöttänyt eniten ässiä 23 ässällä. Serena Bruin on tehnyt 58 torjuntaa, joka oikeuttaa torjuntatilaston jaettuun neljänteen tilaan. Ada Peura on joukkueen kovin torjuja 32 torjunnalla. Taylor Horsfall löytyy sijalta 8. vastaanottotilastoissa, kun vierailta Netta Hyttinen löytyy vastaanotoissa sijalta 10.

Arctic Volleyn päävalmentaja, Avo Keel:

Niin sanottu kuuden pisteen ottelu. Jymyä vastaan pelattu kahdesti ja molemmat on voitettu, nyt on haussa tärkeä kolmas voitto. Molemmille joukkueille voitto olisi tosi tärkeä. Sarja on erittäin tasainen tällä hetkellä, joten jokainen piste voi olla ratkaiseva playoff-paikan suhteen tässä vaiheessa. Toivottavasti tulee mahdollisimman paljon väkeä Santasportin lehtereille seuraamaan ottelua!

Lisää kirjoituksia