Tärkeät pisteet jaossa kauden ensimmäisessä OrPo-kamppailussa!

Tule paikan päälle seuraamaan Arctic Volleyn ja Oriveden Ponnistuksen välistä taistelua, kun joukkueet kohtaavat tällä kaudella ensimmäistä kertaa tälle kaudelle. Joukkueet kohtaavat toisen kerran jo 27.1., kun ArVo matkustaa Orivedelle.

Arctic Volley kohtaa kotiottelussaan oriveteläisjoukkueen, joka taistelee Arctic Volleyn kanssa samoista sijoista. OrPo löytyy sijalta 7 ja Arctic Volley pisteen päässä OrPosta pelin vähemmän pelanneena. Ensimmäisessä Hakanin johdolla pelatussa pelissä LiigaPloki voitti JymyVolleyn kotonaan 3–1. OrPo on voitti edellisessä ottelussaan JymyVolleyn 3-1, sitä ennen LiigaPloki oli luvuin 3-2 vahvempi. OrPo kohtaa lauantaina Pölkky Kuusamon ennen Rovaniemelle saapumista. Ada Aronen on ollut OrPon paras pisteentekijä alkukaudesta ja hän löytyykin pistepörssin sijalta 3. Prosentuaalisesti keskitorjuja Jessika Mursula on joukkueen kovin hyökkääjä, kun taas nuorten maajoukkuepelaaja Milla Haapaniemi johtaa torjuntanumeroissa. Joukkueen paras syöttäjä 27 ässällä on Ada Aronen. Vastaanottopuolella Emilia Putkisaari on ollut koko sarjan varmin vastaanottaja.

Mestaruusliigan pohjoisin joukkue tulee otteluun allaan voitto alla, kun LP Kangasala kaatui vieraissa ensimmäistä kertaa kuuteen vuoteen. Lisa Jaunet on ollut lappilaisten paras pisteentekijä alkukaudesta ja hän onkin hiljalleen hivuttautunut kohti pistepörssin kärkeä. Tällä hetkellä Lisa on pistepörssin neljäs. Joukkueen kapteeni Eveliina Smolander on joukkueen kovin hyökkääjä prosentuaalisesti ja Eve on myös yhdessä Sarah Glynnin kanssa joukkueen parhaimpia torjujia. Joukkueen paras syöttäjä 21 ässällä Sarah Glynn. Vastaanottopuolella Taylor Horsfall on ollut joukkueen varmin vastaanottaja.

Arctic Volley vahvisti rivejään aikaisemmin tällä viikolla, kun joukkueeseen saapui Adriel Goodman. 185-senttinen ja 25-vuotias kanadalainen tekee debyyttinsä Santasportilla OrPoa vastaan!

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

 

Arctic Volleyn päävalmentaja, Jukka Lehtonen:

Kaksi vieraspeliä alla, joista yksi voitto. Olisi pelillisesti voinut olla parempaa peliä, mutta hienosti joukkue sisuuntui Kangasala-peliin. Vuorossa kaksi tärkeää ottelua OrPoa vastaan, ensin kotona ja sitten vieraissa. Joukkueeseen saatu uusia palasia ja peliä saadaan pala palalta eteenpäin ja päästään treenaamaan viikko hyvin ennen peliä. Sarja on niin tasainen, että jokainen piste voi olla ratkaiseva sijoitusten kannalta. Toivottavasti yleisö löytää paikalle ja toivottaa joukkueen uuden pelaajan Adrielin tervetulleeksi Napapiirille oikein sankoin joukoin!

Arctic Volleyn passari, Roosa Rautio:

Tällä viikolla edessä kauden ensimmäinen kohtaaminen OrPoa vastaan, jossa tullaan pelaamaan tärkeistä pisteistä. Meille on iso etu, että saadaan kohdata heidät juuri kotona, sillä kotiyleisön tuki on meille todella tärkeää! Ollaan saatu Adriel kivasti mukaan porukkaan ja toivonkin, että Santasportilla otetaan hänet lämpimästi vastaan revontulten alle! Nähdään hallilla sunnuntaina!

Lisää kirjoituksia