Tärkeät pisteet jaossa Sodankylässä!

Arctic Volley – Hämeenlinna lauantaina 2.3. kello 17:00 Sodankylän Liikuntahallilla

Tule paikan päälle seuraamaan Arctic Volleyn ja Hämeenlinnan välistä ottelua, kun joukkueet kohtaavat viimeisen kerran runkosarjassa. Edelliset ottelut ovat joukkueiden välillä 1-1, joten parivaljakon paremmuus ratkeaa lauantaina! Otteluisäntinä ottelussa ovat Sodankylän kunta sekä Tähti-Volley! Paikanpäältä ostettu ottelulippu sekä kahvion tuotto käytetään lyhentämättömänä Tähti-Volleyn junioreiden PowerCup matkaan Joensuuhun tulevana kesänä!

Arctic Volley kohtaa kotiottelussaan Hämeenlinnan Lentopallokerhon, joka saapuu Sodankylään yhdeksän ottelun tappioputkessa. Arctic Volleylla on allaan 2 voittoa viimeisestä viidestä pelistä, joten jaossa tärkeät pisteet. Arctic Volley sekä Hämeenlinna ovat tällä hetkellä taistelussa pudotuspelipaikasta yhdessä OrPon ja LiigaPlokin kanssa. Joukkueet ovat tällä hetkellä viiden pisteen sisällä toisistaan. Kuudentena on OrPo, jolla on 25 ottelua ja 28 pistettä. Vastaan he saavat vielä Pölkyn ja Arctic Volleyn. Arctic Volley on seitsemäntenä 23 ottelulla ja 26 pisteellä. Hämeenlinnan lisäksi he saavat vielä vastaansa Viestin, Kangasalan sekä OrPon. Hämeenlinna on kahdeksantena, 24 ottelulla ja 25 pisteellä. Heillä Arctic Volleyn lisäksi vastassa vielä Ploki ja Vampula. Yhdeksäntenä ja ainoalla epäselvällä putoamispaikalla on tällä hetkellä LiigaPloki, joka on pelannnut 23 ottelua ja saanut niistä yhtä monta pistettä. Heillä vastassa vielä Puijo, Hämeenlinna, Ploki ja Pölkky. Jokainen piste on tällä hetkellä erittäin tärkeä jokaiselle joukkueelle.

Ketä seurata tulevassa ottelussa:

Joukkueiden parhaat pisteidentekijät ovat Lisa Jaunet ArVolta ja Kerttu Kilpinen Hämeenlinnalta. Jones on ollut näistä kahdesta tehokkaampi, mutta päivän kunto ratkaisee. Lisa Jaunet on ollut prosentuaalisesti myös paras hyökkääjä ArVolta, kun taas Vera Klimovich on ollut Hämeenlinnan prosentuaalisesti paras hyökkääjä. Ilmatilaa verkolla hallitsevat Ella Peltomaa ja Vera Klimovich, syöttöruudussa ovat hallinneet Michaela Madsen Hämeenlinnalta sekä Sarah Glynn ArVolta. Vastaanottoa dominoivat Taylor Horsfall sekä Rita Timonen.

Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

Arctic Volleyn päävalmentaja, Jukka Lehtonen:

Mahtavaa päästä viemään meidän ottelutapahtuma Sodankylään! Seuralle on tärkeää, että lappilainen lentopalloyhteisö pääsee näkemään huippulentopalloa myös pohjoisempana. Ottelu on meille tärkeä, mutta joukkueena keskitymme omaan tekemiseemme ja annamme pelaamisen puhua puolestaan. Viime ottelussa päästiin vihdoin pelaamaan 14 pelaajalla, joten se on vahva merkki meidän loppukauttamme varten. Hämeenlinna on vahva joukkue ja tulee varmasti hyvällä asenteella peliin, meidän tulee olla valmiita ja näyttää se kentällä.

Arctic Volleyn yleispelaaja, Adriel Goodman:

Lauantain peli on ensimmäinen viikon neljästä pelistä, viikko tulee olemaan viimeinen puristus runkosarjan loppuun. Jokainen ottelu on tärkeä ja otteluparit ovat hyviä, joten luvassa on mielenkiintoisia pelejä ja kohtaamisia. Sarjataulukko on erittäin tiukka, joten jokainen piste on tärkeä pudotuspelejä ajatellen. Joukkue on innoissaan ja me olemme valmiita!

Lisää kirjoituksia