Vuoden 2024 ensimmäinen kotiottelu, vastassa Hämeenlinna ensimmäistä kertaa!

Arctic Volley kohtaa Hämeenlinnan Santasportilla ottelussa Santasportilla torstaina 4.1.2024 kello 18:30.

Hämeenlinnan Lentopallokerho on pelannut tällä kaudella 13 ottelua ja kerännyt niistä 6 voittoa ja on 18 pisteellä sarjataulukossa kuudentena. Joukkuetta on vaivannut loukkaantumishuolet, joka on pakottanut joukkueen muokkaamaan kokoonpanoaan kesken kauden rankalla kädellä. Onneksi joukkueella on farmisopimus PuMa Volleyn kanssa, joten lupaavia suomalaisia nuoria on nähty viime aikoina joukkueen riveissä. Yleispelaaja Taylor Collombinin sopimus purettiin ja lisäksi Victoria Deisl ja Anna Shumeiko ovat loukkaantumisten takia sivussa koko loppukauden. Joukkueen paras pisteidentekijä on Vitalia Marmen. Hän löytyy pistepörssistä sijalta 19. Muita tehokkaita ovat olleet Vera Klimovich sekä nuori suomalaislupaus Kerttu Kilpinen. Marmen on myös Hämeenlinnan paras syöttäjä 12 ässällä. Torjuntatilastoissa loistaa keskipelaajat Vera Klimovich sekä Michaela Madsen. Vastaanotto-osastolla peliä pyörittää Rita Timonen.

Arctic Volley hakee paluuta voittojen tielle Mestaruusliigassa. Joukkue on voittanut 3 viimeisintä peliä, LiigaPlokin ja kahdesti JymyVolleyn. Voittojen ansiosta Arctic Volley löytyy sarjataulukon sijalta 8. Tehokkain pisteidentekijä on rovaniemeläisillä tällä hetkellä Lisa Jaunet. Lisa löytyy 207 pisteellä pistepörssistä sijalta 6. Sarah Glynn on toiseksi tehokkain 172 pisteellä. Lisa Jaunet on myös joukkueen paras syöttäjä 11 ässällään. Arctic Volleylla tehokkain torjuja on Sarah Glynn 26 torjunnallaan. Arctic Volleyn paras vastaanottaja on Taylor Horsfall.

Hämeenlinna pelaa ennen ArVo-peliä Pölkky Kuusamoa vastaan 3.1. Kuusamossa. Hämeenlinnan edellinen voitto on Puijo Wolleysta 2.12.2023. Arctic Volley voitti edellisen kohtaamisen joukkueiden kesken viime kaudella Iissä pelatussa ottelussa. Arctic Volley pelaa kotiottelunsa Santasportilla. Ottelutapahtumissa myös perheen pienimmät on otettu huomioon ja kahviosta saa niin perinteiset pullakahvit kuin myös suolaista hiukopalaa. Erätauoilla voit rupatella huikeille talkoolaisillemme ja pelin jälkeen raatailla pelaajien kanssa. Tule paikan päälle kannustamaan ja liity osaksi lentopalloperhettämme!

Päävalmentaja Jukka Lehtonen:

Tekeminen joulutauon jälkeen ollut hyvää ja ollaan saatu alle hyviä treenejä ennen uuden vuoden ensimmäistä peliä. Ei olla kohdattu Hämeenlinnaa tällä kaudella ja heillä rosteri muuttunut hieman kauden aikana, joten mielenkiintoinen ottelu tulossa. Viedään omaa peliä koko ajan eteenpäin ja laitetaan loppuvuoden paremmalle vireelle jatkoa. Toivottavasti kaikki löytää Santasportille katsomaan ja kannustamaan meitä yhtä kovasti myös vuonna 2024!

Jenni Jantunen:

Hyvältä on tuntunut palata joulutauon jälkeen taas hallille treeneihin. Akut loppukautta varten on ladattu ja kivaa päästä taas pelien makuun. Ja vielä kivempaa tietysti aloittaa pelit uudelle vuodelle kotihallissa. Hämeenlinnaa vastaan ei syyskaudella ehditty pelata ollenkaan, joten jännittävä ensikohtaaminen on varmasti tiedossa. Syksyllä onnistuttiin viemää omaa tekemistä peli peliltä eteenpäin ja samalla kurssilla pyritään jatkamaan kauden loppuun asti. Kevätkautta lähdetään tietysti aloittamaan myös voittoisasti ja toivottavasti vuoden ensimmäinen kamppailu innostaa myös faneja saapumaan sankoin joukoin Urkalle!

Lisää kirjoituksia