#12 Lisa Jaunet

Yleispelaaja


Arctic Volley Rovaniemi on tehnyt 1-vuotisen sopimuksen ranskalaisen Lisa Jaunetin kanssa! Ranskan Reunionista kotoisin oleva 178-senttinen yleispelaaja on yksi ensimmäisistä ellei jopa ensimmäinen Reunionista Suomeen saapunut ammattiurheilija! Lisa pelasi Reunionissa SDOVB:ssa viisi vuotta voittaen kolme mestaruutta putkeen. Tämän jälkeen Lisa siirtyi Ranskaan kahdeksi kaudeksi ennen siirtymistä Floridaan. Siellä hänet valittiin oman konferenssinsa kakkostähdistöön. Floridan kausien jälkeen hän siirtyi Alaskan Anchorangen yliopistoon, jossa auttoi joukkueensa konferenssivoittoon ja koko maassa 10. tilalle!

”Oman urheilu-uran jatkaminen Arctic Volleyssa tuntuu hyvältä, koska toiminta vaikuttaa vahvalta, jossa on lahjakkaita valmentajia ja pelaajia. Heti neuvotteluiden alkuksi minulla oli tunne, että tämä on oikea paikka. Olen innoissani tulevasta kaudesta ja haluan omalla työnteollani mahdollistaa, että joukkue on mahdollisimman korkealla ensi kaudella!”

”Lisa oli yksi ensimmäisistä pelaajista Suomen ulkopuolelta keneen otimme yhteyttä. Lisan kanssa keskustelut osoittivat että hän todella haluaa kuulua osaksi ensi kauden suunnitelmaa. Pelillisten asioiden osalta odotan erityisesti mitä vaihtoehtoja Lisan kanssa saadaan luotua joukkueemme hyökkäyspelaamiseen.” kommentoi Jukka Lehtonen Lisan sopimusta!

Pituus

178cm

Kasvattajaseura

SDOVB

Mestaruusliigassa

0 ottelua

Kummiyritys