#14 Sarah Glynn

Yleispelaaja


Arctic Volley Rovaniemi on tehnyt 1-vuotisen sopimuksen kanadalaisen yleispelaaja Sarah Glynnin kanssa! 188-senttinen yleispelaaja on urallaan pelannut ennen Rovaniemelle saapumista Waterloon yliopistossa Kanadassa. Ontarion yliopistosarjassa Sarah on valittu kertaalleen vuoden pelaajaksi ja Kanadan yliopistosarjan vuoden tulokkaaksi. 23-vuotias Frederictonissa syntynyt siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan pelaamaan ammattilaisena.

”Olen todella kiitollinen, että saan edustaa Arctic Volleyta tulevana kautena. Koen, että siirto Rovaniemelle on minulle hyvä haaste ja pääsen kehittymään paljon joukkueessa. Ulkomailla pelaaminen on aina ollut minun unelmani ja nyt pääsen toteuttamaan unelmiani Arctic Volleyn riveissä. Mestaruusliiga vaikuttaa erittäin tasaiselta, jonka ansiosta jokainen peli on jännittävä! Tulevana kautena pitää tehdä kovasti töitä, että päästään tavoitteisiin. Odotan innollani, että pääsen Rovaniemelle ja oppimaan uutta uudella tasolla!”

”Sarahin kanssa keskustelut osoittivat että meillä on tarjota hänelle mieluinen ympäristö hänen tulevaisuuden suunnitelmien kannalta. Samalla me saamme joukkueeseen sitoutuneen urheilijan joka tahtoo kehittyä ja viedä samalla joukkuetta eteenpäin.” kommentoi Jukka Lehtonen Sarah Glynnin sopimusta.

Pituus

188cm

Kasvattajaseura

university of waterloo

Mestaruusliigassa

0 ottelua

Kummiyritys