Ella Peltomaa

Keskitorjuja


Arctic Volley Rovaniemi ja keskitorjuja Ella Peltomaa ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2023-2024 ja sopimus sisältää myös option kaudesta 2024-2025. 17-vuotias Ella saapuu Rovaniemelle Hämeenlinnan Lentopallokerhosta, jossa hän pelasi viime kaudella. Sitä ennen Ella on nähty Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä Mestaruusliigaa kuin myös naisten 1-sarjaa. Tamperelaisen Messukylän Tovereiden kasvatti on myös tuttu näky nuorten maajoukkueessa. Ella valittiin toukokuussa järjestettävälle U20-maajoukkueen ensimmäiselle leirille. Hän oli myös mukana U19-maajoukkueessa, kun Suomen tytöt ottivat viime kesänä historian parhaan sijoituksen Skopjen EM-kisoissa.

”Lähden iloisin mielin revontulten alle, vaikka edessä onkin suuri elämänmuutos. Lappi on tuttu paikka, siellä asuu paljon sukulaisia. Olen saanut Rovaniemestä lämpimän kuvan, vaikka siellä onkin talvisin kylmä. Santasport on jo tuttu paikka ja siellä on hyvät puitteet treenaamiselle sekä huippu valmentajat, joilta uskon saavani paljon uutta. En malta odottaa ensi kauden alkua ja uuden joukkueen näkemistä!” toteaa Ella sopimuksestaan!

”Ellan valinta tulla Rovaniemelle ensi kaudeksi on hieno asia. Luonteeltaan joukkuepelaaja, joka osaa nauttia harjoittelusta ja pelaamisesta. Tulee olemaan jo ensi kaudella tärkeä palanen meidän keskitorjujiamme. Tarkoituksena on, että Ella ottaa systemaattisesti askelia kohti Suomen huippua omalla pelipaikallaan ja viihtyy Rovaniemellä pidempään.” kertoo päävalmentaja Jukka Lehtonen uudesta sopimuksesta!

Pituus

186cm

Kasvattajaseura

Messukylän ToverIT

Mestaruusliigassa

36 ottelua

Kummiyritys