Eveliina Smolander

Keskitorjuja


Arctic Volley Rovaniemi ja keskitorjuja Eveliina Smolander ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2023-2024! 30-vuotias Eveliina saapuu revontulten alle Belgian Volley Saturnus Michelbekestä. Ennen Belgiaa Eveliina pelasi kaksi kautta Puijo Wolleyssa, jossa päävalmentajana toimi nykyään Arctic Volleyssa päävalmentajana oleva Jukka Lehtonen. Kokemusta häneltä löytyy myös OrPosta, Hämeenlinnasta, LP Kangasalasta ja Mestosta. Urallaan kuusi maaottelua pelannut Eveliina on myös pelannut 327 Mestaruusliiga-ottelua tehden 1548 pistettä. Lapuan Virkiän kasvatti on voittanut yhden Suomen mestaruuden, kolme hopeaa, neljä pronssia kuin myös kahdesti Suomen Cupin ja kerran Suomen Cupissa jäänyt hopealle.
”Olen kiitollinen luottamuksesta ja hienoa päästä osaksi Arctic volleyta. Rovaniemellä on mahdollistettu urheilijoille erinomaiset olosuhteet, joten olen erittäin tyytyväinen tulevan kauden seurastani. Tavoitteenani on kehittyä urheilijana ja kokeneena pelaajana auttaa joukkuetta mahdollisimman hyvin. Arvostan myös sitä, että seura haluaa kehittyä ja rakentaa kilpailukykyisen joukkueen, jolle on mahdollista ottaa askeleita eteenpäin Mestaruusliigassa.” kommetoi Eveliina sopimustaan!
”Eveliina on yksi tunnollisimmista harjoittelijoista ja yksi parhaista joukkuepelaajista, ketä olen saanut valmentaa. On loistava asia, että Eve päätti tehdä ratkaisun Rovaniemen suuntaan. Eve tuo pelitaitojensa lisäksi joukkueeseen rutkasti kokemusta sekä johtajuutta. Even myötä meillä on tulevalle kaudelle kasassa erittäin kova suomalainen keskitorjujakolmikko, jossa jokaisella on omat vahvuutensa.” kertoo päävalmentaja Jukka Lehtonen Eveliinan sopimuksesta.
Pituus

184cm

Kasvattajaseura

Lapuan virkiä

Mestaruusliigassa

327 ottelua