Jenni Jantunen

Keskitorjuja


Arctic Volley Rovaniemi ja keskitorjuja Jenni Jantunen ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2023-2024! 22-vuotias Jenni saapuu Rovaniemelle LP Viestistä, jossa hän pelasi kaksi edellistä kautta. Sitä ennen Jenni on nähty LP Vampulan riveissä Mestaruusliigaa kuin myös naisten 1-sarjaa. 182-senttinen Euran Raikun kasvatti on pelannut Mestaruusliigan runkosarjassa 150 ottelua ja on tehnyt niissä 704 pistettä.
”Ensinnäkin, onhan muutto pohjoseen tämmösenä etelän kasvattina aika iso juttu, mutta innolla odotan jo tutustumista uuteen kotikaupunkiin! Olen kuullut seurasta tosi paljon hyvää, puitteet pelaamiselle ja harjottelulle on kunnossa ja Jukan kanssa tuntui ajatukset osuvan niin nätisti yhteen, että ei tätä mahdollisuutta sitten voinut ohittaa. Iso muutos itselle siis edessä, mutta hyvällä fiiliksellä odotan uuden tiimin tapaamista ja kehittymistä uudessa valmennuksessa!” kertoo Jenni uudesta sopimuksestaan!
”Jenni on kuulunut jo usean vuoden Mestaruusliigan parhaisiin keskitorjujiin. Jennillä on halu kehittyä ja tiedän että yhdessä saadaan hänen pelin osa-alueita vielä tehokkaammaksi ja se heijastuu joukkueen tekemiseen useammallakin positiivisella tavalla. Jenni tuo joukkueeseen lisää kentän ulkopuolella ja on varmasti valmis ottamaan vastuuta kentällä.” kertoo päävalmentaja Jukka Lehtonen uudesta sopimuksesta!
Pituus

182cm

Kasvattajaseura

EURan raiku

Mestaruusliigassa

150 ottelua

Kummiyritys