#5 Larissa Isokääntä

Yleispelaaja


Arctic Volley Rovaniemi ja yleispelaaja Larissa Isokääntä ovat tehneet jatkosopimuksen. Sopimus on yksivuotinen, mutta se sisältää option myös kahdesta seuraavasta vuodesta. Tuleva kausi on 19-vuotiaalle Larissalle neljäs Mestaruusliigassa. Koko liigauransa Rovaniemellä pelannut Raahen Lentopallon kasvatti oli myös mukana voittamassa Arctic Volleyn ensimmäistä SM-mitalia, kun A-tytöt voittivat SM-pronssia.

”Rovaniemellä on hyvä olla ja pelata, niin ratkaisu jatkaa Arctic Volleyssa oli helppo. Odotan innolla mitä saamme aikaan uudessa valmennuksessa ja toivottavasti mahdollisimman moni löytää paikan päälle Santasportille seuraamaan pelejä!” toteaa Larissa sopimuksestaan.

”Larissa kuuluu myös seuran omiin kasvatteihin ja on hienoa että hän päätti jatkaa uraansa Arctic Volleyssa. Pelitaitojensa lisäksi Larissalla on luonnetta jota liigatasolla vaaditaan. Larissa kuuluu meidän yleispelaajaosastoon johon hän tuo paljon varsinkin vastaanottopuolelle.” kommentoi päävalmentaja Jukka Lehtonen Laten jatkosopimuksesta.

Pituus

173cm

Kasvattajaseura

raahen lentopallo

Mestaruusliigassa

41 ottelua

Kummiyritys