#4 Neea Luodes

Libero


Arctic Volley Rovaniemi ja libero Neea Luodes ovat tehneet jatkosopimuksen. Sopimus on yksivuotinen, mutta se sisältää option myös kahdesta seuraavasta vuodesta. Tuleva kausi on 18-vuotiaalle L:lle toinen kokonainen Mestaruusliigassa. Rovaniemen oma kasvatti oli myös mukana voittamassa Arctic Volleyn ensimmäistä SM-mitalia, kun A-tytöt voittivat SM-pronssia.

”Kiva jatkaa Rovaniemellä pelaamista hyvissä olosuhteissa. Odotan ensi kaudelta sitä, että pääsen kehittymään uudessa valmennuksessa ja joukkueessa! Tulevan kauden kuviot vaikuttaa lupaavilta, joten tästä on mukava lähteä kohti syksyä!” toteaa Neea jatkosopimuksestaan.

”Neea kuuluu yhtenä pelaajiimme, joiden kanssa toivon yhteistyön jatkuvan pitkään. Neea on taidoiltaan ehdottomasti liigatasoa. Taylorin jatkaessa meillä myös ensi kaudella, on meillä Neean myötä liberoiden suhteen mainio tilanne. Neea saa rauhassa jatkaa kehittymistä ja tulee tarjoamaan liberopelaamisen osalta valmennukselle hienon vaihtoehdon. Odotan innolla miten liberokaksikon kilpailutilanne joukkueen sisällä kauden aikana kehittyy.” kommentoi päävalmentaja Jukka Lehtonen Neean jatkosopimuksesta.

Pituus

161cm

Kasvattajaseura

Wovo rovaniemi

Mestaruusliigassa

36 ottelua

Kummiyritys