#10 Noora Kallinen

Yleispelaaja


Arctic Volley Rovaniemi ja yleispelaaja Noora Kallinen ovat tehneet jatkosopimuksen. Sopimus on yksivuotinen, mutta se sisältää option myös kahdesta seuraavasta vuodesta. Tuleva kausi on 18-vuotiaalle Nooralle toinen kokonainen Mestaruusliigassa. Rovaniemen oma kasvatti oli myös mukana voittamassa Arctic Volleyn ensimmäistä SM-mitalia, kun A-tytöt voittivat SM-pronssia.

”Olen todella iloinen, että saan jatkaa yhteistyötä kasvattajaseurani kanssa. Lentopalloilijana harjoittelemiseen ja kehittymiseen Rovaniemeä parempaa paikkaa ei ole. Odotan kovasti, että pääsen kehittämään itseäni uudessa valmennuksessa ja nostamaan itseni lentopalloilijana seuraavalle tasolle. On mahtavaa saada joukkue kasaan ja päästä todella haastamaan muut joukkueet tulevalla kaudella.” toteaa Noora jatkosopimuksestaan.

”Noora tuo yleispelaajaosastollemme hyökkäyksen suhteen lisää vaihtoehtoja jo nyt ja varmasti vielä enemmän tulevaisuudessa. Myös Nooran suhteen olen erittäin iloinen että hän päätti jatkaa pelaamista Rovaniemellä. Perustaidoiltaan Noora on hyvällä tasolla ja hänen kanssaan pyrimme myös jatkamaan kehitystä tasaisesti jokaisella pelin osa-alueella ja tietenkin myös fysiikan osalta.” kommentoi päävalmentaja Jukka Lehtonen Nooran jatkosopimuksesta.

Pituus

175cm

Kasvattajaseura

wovo rovaniemi

Mestaruusliigassa

20 ottelua

Kummiyritys