#9 Roosa Rautio

Passari


Arctic Volley Rovaniemi on tehnyt jatkosopimuksen passari Roosa Raution kanssa kaudesta 2023-2024. Roosa pelasi WoVossa kaudet 2015-2018 ennen kuin siirtyi pelaamaan Yhdysvaltoihin. Yhdysvalloissa Roosa pelasi Tulsan yliopistossa kaudet 2018-2021 ennen paluutaan Suomeen. Hämeenlinnassa voitetun pronssin jälkeen Rovaniemelle palannut WoVo-kasvatti nähdään tulevallakin kaudella Arctic Volleyn revontulten väreissä!
”Tosi hyvä fiilis jatkosopparista, käytiin kevään aikana useampi pitkä keskustelu Jukan kanssa ja lopulta oli helppo päätös jäädä Rovaniemelle. Kesällä ehdittiin treenata jo muutama viikko yhdessä ja oli superkiva päästä tutustumaan uusiin joukkuekavereihin, sekä jatkaa töiden tekemistä myös vanhojen kanssa. Kaikki tytöt, ketä tässä porukassa on mukana on ihan huippuja! Olen tykänny tosi paljon tehdä töitä Jukan ja Johannan kanssa ja uskon, että Rovaniemellä pelataan ensi kaudella hyvää lentistä. Olen todella innoissaan tulevasta ja toivottavasti porukka tulee ensi talvena kannustamaan meitä Santasportille!”
”Olen erittäin iloinen Roosan päätöksestä jatkaa peliuraansa Rovaniemellä. Roosa tuo pelitaitojensa lisäksi joukkueeseen myös paljon kokemusta. Roosan myötä passariosasto on valmis ja valmentajan kannalta erittäin mieluinen. Molemmat passarimme omaavat liigakokemusta, haluavat kehittyä ja pystyvät auttamaan toisiaan.” kommentoi päävalmentaja Jukka Lehtonen Roosan jatkosopimusta.
Pituus
176cm
Kasvattajaseura
WoVo Rovaniemi
Mestaruusliigassa
120 ottelua
Kummiyritys