#1 Taylor Horsfall

Libero


Yhdysvaltalaislibero on kotoisin Alvinista, joka sijaitsee Teksasissa. Kotimaassaan hän on pelannut Tulsan yliopistossa sekä Teksasin A&M:ssa. 173-senttinen libero on valittu Tulsan yliopistossa pelatessaan kahdesti vuoden liberoksi. Kaudeksi 2021-2022 teki ensimmäisen ammattilaissopimuksensa Eurooppaan siirtyen Kyprokselle voittaen mestaruuden Aris Polemioun riveissä. Kuluvalle kaudelle Taylor siirtyi Napapiirille ja rakastui Rovaniemen arktiseen maisemaan.

Vastaanottotilastoissa Taylor on kiikkunut koko ajan kymmenen parhaan joukossa ja päälle löytyy vielä iso määrä vielä huikeampi puolustuksia.

”Olen todella todella iloinen, että Taylor jää Arctic Volleyhin. Hän on erittäin lahjakas lentopalloilija ja äärimmäisen tunnollinen ja motivoinut harjoittelija. Tällä kaudella Taylor ollut koko liigan kärkiliberoita ja tehnyt vaikutuksen lentopalloyleisöön huikeilla pelisuorituksillaan.

Hän on myös vakuuttanut koko Arctic Volleyn seuraperheen. Taylorin sosiaalisuus ja positiivisuus näkyy ja tuntuu. Hän on aidosti kiinnostunut koko seuran toiminnasta. Suurella ilolla olen seurannut hänen arvostavaa, tsemppaavaa ja osallistuvaa tapaansa toimia meidän junioreiden kanssa. Hän on monelle heistä esikuva ja kantaa tämän roolinsa äärimmäisen tyylikkäästi.

Joukkueen sisällä hänellä on iso rooli hengen nostattajana ja kannustavana pelaajana. Taylorin mukana olo myös seuraavilla kausilla on tulevan joukkueen rakentamisessa merkittävässä roolissa.” – toteaa Arctic Volleyn puheenjohtaja Mari Jolanki

”Olen innoissani, että saan viettää tulevan kauden Rovaniemellä Arctic Volley Rovaniemen riveissä. Organisaation ja koko yhteisön tuki on ollut minulle tärkeää tällä kaudella. Minusta tuntuu, että olen löytänyt perheen ja kodin täältä. Saan mahdollisuuden jatkaa lajin parissa ja pelata tiukassa sarjassa.

Samalla saan tilaisuuden auttaa seuran positiivisessa kehityksessä. Olen innoissani seuran tulevaisuudesta ja toivon, että pystyn inspiroimaan kaikkia seuran junioreita. En voi sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen olen Arctic Volleylle jatkosopimuksen tarjoamisesta. Toivon, että pystyn jatkossakin olemaan positiivinen roolimalli seuran sisällä ja sen ulkopuolella. En malta odottaa, että pääsen ensi kaudellakin Santasportin mahtavan yleisön eteen.” – kertoo Taylor Horsfall

Pituus

173cm

Kasvattajaseura

Absolute Volleyball Academy

Mestaruusliigassa

27 ottelua

Kummiyritys