Toimitusehdot

Yhteystiedot

Y-tunnus: 0984713-6
Yrityksen nimi: Arctic Volley Rovaniemi Ry
Postiosoite: PL 49, 96101 ROVANIEMI
Puhelinnumero: 0404803665
Sähköpostiosoite: info@arcticvolley.fi

Tilaaminen

Arctic Volley toimii verkossa. Tavoitteenamme on pitää verkkokaupan varastomäärät täsmällisinä, mutta mikäli tilaamasi tuote on ehtinyt loppua, ilmoitamme siitä sinulle sähköpostitse. Verkkokaupasta tekemäsi tilaus vahvistetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat ovat esitettyinä tuote-esittelyiden yhteydessä. Hinnat ovat euroissa. Tilaukseen lisätään käsittely- ja toimitusmaksut. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

Toimitus

TOIMITUSKULUT: 7,90 €. Nouto ottelutapahtumasta on MAKSUTON.

Tuotteen palauttaminen työllistää aina henkilökuntaamme ja toivomme, että tekisit ostoksen harkiten ja sillä ajatuksella, että aiot pitää tuotteen.

Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas. Toimituskuluja ei hyvitetä.

Lähetämme paketin sinulle postipakettina (Economy 16). Jos haluat muun toimitustavan esimerkiksi Matkahuollon toimituksen tai kotiinkuljetuksen, voit kirjoittaa toivotun toimitustavan tilauksen lisätiedot-kohtaan tai lähettää sähköpostia.  Nouda tilauksesi postin palvelupisteestä. Saat sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Toimitusaika pääsääntöisesti 3-4 arkipäivää.

Postin pakettiautomaatti 7.90 €. Nouda tilauksesi Postin SmartPost-pakettiautomaatista. Saat ohjeet paketin saapuessa tekstiviestillä. Postin normaali toimitusaika paketeille on 3-8 arkipäivää.

Nouto ottelutapahtumasta: 0 €
Nouto ottelutapahtuman yhteydessä osoitteesta Hiihtomajantie 2, 96400 Rovaniemi. Ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa.

TOIMITUS VAIN SUOMEEN.
WE DELIVER ONLY TO FINLAND.

 

Maksutavat ja -ehdot

Voit maksaa tilauksesi korttimaksuna tai verkkopankissasi. Jos olet ilmoittanut kassalla henkilötunnuksesi verkkokauppa antaa automaattisesti laskun maksutavaksi kassalla. Voit kuitenkin valita halutessasi myös toisen maksutavan tilauksesi vahvistamisen jälkeen. Huomaathan, että et voi valita laskua maksuvaihtoehdoksi, mikäli et ilmoita henkilötunnustasi kassalla.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

——————————————————-

Payment Service Provider

Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.

Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Business ID 2122839-7paytrail.com/en/consumer/information-about-paying

——————————————————-
Betalningsförmedlare

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/information-om-betalning

Palautukset ja vaihdot

Toivomme että olet tyytyväinen tuotteeseen, mutta jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen niin olethan meihin yhteydessä. Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa siitä hetkestä, kun olet hakenut tuotteen Postin noutopisteestä tai automaatista. Palautus/vaihto tulee tehdä siis 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet vastaanottanut paketin ja palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja käyttämätön.

HUOM! NEVZA U19 2022-turnauspaidat valmistetaan tilauksesta, joten palautusoikeutta ei ole.

Tuotteen palauttaminen työllistää aina henkilökuntaamme ja toivomme, että tekisit ostoksen harkiten ja sillä ajatuksella, että aiot pitää tuotteen. Valitettavasti olemme joutuneet tekemään linjanvedon, että mikäli sama asiakas toistuvasti tilaa ja palauttaa ostamiaan tuotteita, palvelemme häntä ainoastaan myymälässämme. Näin varmistamme, että tuote on sopiva ja säästämme puolin ja toisin aikaa, vaivaa ja rahaa. Kiitos ymmärryksestä!

Palautus / posti: Ilmoita meille etukäteen palautuksestasi lähettämällä sähköpostia info@arcticvolley.fi tai soittamalla 0404803665. Kerro haluatko palauttaa tuotteen vai esimerkiksi vaihtaa kokoa, jolloin lähetämme sinulle uuden koon tilalle. Palautus/vaihto tulee tehdä 14 vuorokauden sisällä siitä kun olet vastaanottanut paketin. Tuotteen palauttamisen maksaa asiakas. Toimituskuluja ei hyvitetä. Pakkaa tuote pussiin / laatikkoon ja teippaa lähetys huolellisesti kiinni. Huomioithan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä tulee olla laput kiinni.

Palautusosoite on:
Arctic Volley, PL 49, 96101 ROVANIEMI

​Vie paketti postiin. Hyvitämme palautuksen heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Hyvitys tehdään käytetyn maksutavan mukaisesti joko laskulle, pankkitilille tai luottokortille.

Reklamaatiot ja ongelmatilanteet

Mikäli tuotteessa on jotain vikaa tai sinulla on jokin muu ongelma, ole meihin yhteydessä lähettämällä sähköpostia info@arcticvolley.fi tai soittamalla  0404803665. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä ja autamme mielellämme!

Muut ehdot

Arctic Volley ei ole vastuussa jos toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy, tietoliikenneverkkojen toimimattomuudesta, tieverkkojen toimimattomuudesta, luonnon ilmiöistä, työnseisauksista / lakoista, poliittisista, tai muista force majeure -syistä. Arctic Volley pidättää oikeuden kaupan perumiseen, mikäli tilauksessa on tapahtunut merkittävä virhe, kuten merkittävä poikkeama tuotteen myyntihinnassa.